M A R I P O S A
Mariposa Alternatief
Hannie Fassotte
tel 06-36014121Agenda


Workshop Mijn kwetsbare plek onvolledig/volledig

We kennen allemaal onze eigen zwakke plekken, onze kwetsbaarheid. Een van onze zwakke plekken is te zien in onze persoonlijke horoscoop in de vorm van de planeet Cheiron. In de workshop gaan we in op waar je kwetsbare plek zit, op welke manier je ervan wegvlucht en je onvolledig voelt. En hoe je weer terug kunt om deze kwetsbare plek onder ogen te zien en er zo goed mogelijk mee te leven. Daardoor zul je je weer volledig gaan voelen. De workshop wordt gegeven in samenwerking met Michèle Jansen en Bertien Ginhoven [coach beeldend].

Prijs: 75 euro inclusief lunch. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Workshop Ik en mijn masker

Heb jij dat nou ook dat je je heel erg in iemand vergist? Je komt iemand tegen, leert hem kennen, maar langzamerhand kom je er achter dat die persoon heel anders is dan in het begin. Bv. Anouk lijkt eerst heel spontaan en vrolijk, maar als je haar beter leert kennen, blijkt ze zeer gevoelig en gesloten te zijn en met lange tenen. Zo kende je Anouk niet. Anouk heeft duidelijk haar masker opgezet toen je haar ontmoette. Dat doen de meeste mensen, ze zetten een masker op als bescherming.
Ben jij nieuwsgierig naar jezelf en jouw masker? Wil je wat meer inzicht krijgen hierin?

Kom dan naar de workshop ik en mijn masker.

In deze workshop laten we je kennis maken met je persoonlijke horoscoop en je ascendant. Je ascendant is je masker. Dit masker bepaalt hoe jij je in eerste instantie laat zien, totdat je zeker genoeg voelt om meer van jezelf (je kern, je innerlijk) te laten zien.
In de workshop ga je op basis van je persoonlijke horoscoop beeldend aan de slag met zowel je kern als je masker. Daarna kijk en ervaar je wat jouw masker zegt en wat de effecten van je masker zijn op jezelf en op anderen.
Petra Fassotte - grafisch en autonoom vormgever - laat je onder haar begeleiding tekenen en schilderen en een waar beeld scheppen van wie je echt bent.

Kosten € 75,00 inclusief horoscoop, materiaal en lunch.

Voor het maken van de persoonlijke horoscoop heb ik de volgende gegevens van je nodig:
je naam, geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (op te vragen bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je bent geboren)
Voor meer info kun je me bellen op 06-36014121.

Je kunt je nog opgeven voor beide workshops!

Ik en mijn masker