M A R I P O S A
Mariposa Alternatief
Hannie Fassotte
tel 06-36014121Astrologische workshops en cursussen

De workshops zijn vooral een kennismaking met en verdieping van jezelf. In de workshops gaan we in de op de vragen wat een persoonlijke horoscoop is en hoe dit voor jou werkt. De workshops zijn interactief, maar vooral heel leuk. Je leert eerst een (klein) aantal astrologische begrippen. In groepjes ga je vervolgens deze begrippen toepassen op je eigen persoonlijke horoscoop, maar ook op die van anderen. Hier leer je op een heel andere manier naar jezelf en anderen kijken. Het is een laagdrempelige workshop. Iedereen, ongeacht je ervaring of opleiding, kan aan deze workshop meedoen. Vooral vrienden/vriendinnengroepen, maar ook collega's vinden dit een heel leuke workshop. Hier volgen de workshops:

  1. Wie ben ik en hoe zien anderen mij. Wie ben ik eigenlijk en welk maskermechanisme gebruik ik in een voor mij niet veilige omgeving (bijvoorbeeld in een sollicitatiegesprek, naar een partner, naar mijn kinderen)?
  2. Wie ben ik en wie is mijn partner. Hoe ga ik om met relaties en hoe wil ik graag dat anderen met mij omgaan?
  3. Ik en mijn gezondheid. Hoe gezond ben ik en wat kan ik er aan doen om het zo te houden.
  4. Ik en mijn baan. Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden en waar liggen leer- en pijnpunten in mijn werk?

Je kunt ook de volgende astrologische cursussen bij mij volgen om wat meer van astrologie en de horoscopen te leren:

  1. De cursus beginners voor astrologie. In deze cursus maken we kennis met astrologie. Iedereen die (nog) niets van astrologie weet en het leuk vindt om er meer van te weten kan op deze cursus terecht. De cursus bestaat uit 12 lessen van elk 1,5 uur. Aan het einde van de cursus heb je meer inzicht in jezelf en je directe vrienden en familie gekregen. Je hebt je eigen sterke en zwakke punten leren kennen. Je kunt de zin en de onzin van astrologie onderscheiden. Aan het einde van de cursus ken je de symbolische betekenis van tekens van de dierenriem en alle planeten die daarbij horen. Je begrijpt hoe een horoscoop is opgebouwd en je kunt een horoscoop lezen en vertalen.
  2. De cursus gevorderden voor astrologie. In deze cursus verdiepen we ons verder in de horoscoop en gebruiken we de tools die we geleerd hebben in de cursus voor beginners. Aan het einde van deze cursus kun je je eigen horoscoop uitleggen en heb je voldoende kennis en materiaal om horoscopen van je naasten en familie en vrienden te kunnen duiden. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur.
  3. Cursus astrologie voor vergevorderden. Deze cursus is een keer per maand. In deze maandelijkse bespreking van horoscopen voor vergevorderden bekijken we horoscopen in een groepje zodat je de kennis die je hebt opgedaan ook blijft gebruiken. We verdiepen ons verder in de horoscopen en lichten transits, progressies, solaren, gelukspunten, maansknopen, de zwarte lichten, enz. toe.