M A R I P O S A
Mariposa Alternatief
Hannie Fassotte
tel 06-36014121In mijn praktijk maak ik gebruik van de volgende horoscopen:

Geboortehoroscoop

De meest voorkomende horoscoop is de geboortehoroscoop. Deze persoonlijke horoscoop wordt berekend op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats en wordt gebruikt om je te laten zien hoe je in elkaar zit. Welke talenten bezit je en welke belangrijke dingen moet je leren in je leven. Hoe kijk je tegen problemen aan en op welke manier ga je er mee om. Een horoscoop is dan een soort genenpakketje, welke (on)mogelijkheden heb je wat te bereiken in je leven. Een geboortehoroscoop kun je zien als een soort plattegrond: het is niet perse noodzakelijk om een plattegrond te hebben, maar wel heel gemakkelijk als je even de weg niet (meer) weet.

Progressiehoroscoop

Je wordt op een bepaald moment geboren, daar heb je dan een horoscoop van, maar het leven gaat door. Ook alle planeten lopen door en oefenen invloed uit op jouw horoscoop, dus ook op je leven. Je gaat bv aan een studie of baan beginnen, verhuizen, of je ontmoet een partner of krijgt kinderen. Van zulke momenten kun je ook een horoscoop maken, een progressiehoroscoop. De astroloog kan in jouw horoscoop zien hoe jij dat ervaart. Hoe ga je met dit soort zaken om, is het prettig, of is het juist heel vervelend. Een progressiehoroscoop werpt licht op jezelf en met deze horoscoop kan de astroloog jou persoonlijk, gericht advies geven.

Uurhoekhoroscoop

Een uurhoekhoroscoop wordt gemaakt als je met een specifieke vraag zit.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden waar je een uurhoekhoroscoop voor kunt gebruiken. Van belang is dat je de tijd noteert vanaf het moment dat een vraag bij je opkomt. Aan de hand van dit tijdstip zal de astroloog een horoscoop maken.