M A R I P O S A
Mariposa Alternatief
Hannie Fassotte
tel 06-36014121Wat is bloesemtherapie?

Bloesemtherapie is een therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van bloesemremedies. De bloesemremedies helpen ons bewust te worden van wie wij zijn en hoe we in de wereld staan. De remedies versterken ons bewustzijn en helpen ons bij het transformeren van blokkades en helpen ons onze mogelijkheden volledig te ontplooien. Ik gebruik de bloesemremedies altijd in combinatie met een energetische behandeling omdat ik gemerkt heb dat beide therapieën elkaar versterken en ondersteunen.

Wat zijn bloesemremedies?

Bloesemremedies zijn energetische producten, gemaakt van de bloesem van de plant, boom, struik of paddenstoel. Ze bevatten geen materiële bestanddelen meer van de plant, maar de energie van de bloesem zit er wel in. Ze voegen niets toe of vullen iets aan, maar doordat je ze gaat gebruiken ga je beter naar jezelf kijken en luisteren en word je je bewust van patronen in jezelf. En als je je eenmaal bewust bent van deze patronen, kun je ervoor kiezen hier een verandering in aan te brengen. Mijn ervaring is dat je je op den duur niet meer gelukkig voelt met die oude patronen en je er zelf - soms geleidelijk, soms heel snel - verandering in aanbrengt. Bloesemremedies zijn geen vervanging van reguliere hulp, maar geven een spirituele ondersteuning.

Waarvoor kun je bloesemremedies gebruiken?

Ik maak gebruik van de Bach bloesemremedies, de Nederlandse Bloesemremedies en de Californische F.E.S. bloesemremedies. Kijk voor meer informatie over bloesemremedies op Bloesem Remedies Nederland