M A R I P O S A
Mariposa Alternatief
Hannie Fassotte
tel 06-36014121Workshops en cursussen over energie

De volgende drie workshops/cursussen leren je bewust worden van wat energie is. Dit leer vooral door het zelf te doen en te ervaren.

Workshop: Omgaan met energie

In deze workshop leer je ontdekken wat energie is, hoe deze bij jou aanvoelt en wat je er zelf mee kunt doen. Je ontdekt hoeveel energie je zelf hebt, waar je een teveel of te weinig hebt en hoe je dit in evenwicht kunt brengen. Ook leer je de energie bij een ander waar te nemen. De workshop is laagdrempelig: iedereen kan meedoen. De workshop duurt 1,5 tot 2 uur. Deze workshop is eenmalig en heel prettig om te doen.

Workshop kennismaken met je chakra's.

In deze workshop ga je in het kort kennismaken met chakra's. Chakra's zijn energiecentra in je lichaam. In deze workshop leer je welke kleuren de chakra's kunnen hebben, maar ook hoe ze je energiesysteem beïnvloeden. Deze workshop kan door iedereen gevolgd worden. Je hoeft er geen opleiding in te hebben gehad. De workshop duurt 2 uur.

Cursus "ontdekken en omgaan met de energie van je chakra's"

Wil je verder met chakra's, dan kun je deze cursus volgen. We gaan uitgebreid in op ieder van de zeven chakra's en wat deze voor jou betekenen. Deze cursus van 9 lessen van 1,5 uur gedurende 9 weken, kan een vervolg zijn op de workshops energie en kennismaken met je chakra's". Het is gemakkelijk als je al iets van chakra's weet, maar het hoeft niet. In de cursus leer je de punten ontdekken waar de 7 hoofdchakra's zitten en wat ze vertegenwoordigen. We doen dit door middel van diverse oefeningen met yoga, ontspanning, meditatie en visualisatie.