M A R I P O S A
Mariposa Alternatief
Hannie Fassotte
tel 06-36014121Introductie

Allemaal vragen waar iedereen wel eens mee zit, is het niet voor jezelf dan wel voor je vrienden, voor je familie. Wil je het wel eens op een andere manier proberen? Ik kan je daarbij helpen.
Soms lukt dat door je karakterhoroscoop te bekijken of een tarotlezing zodat je ziet wie je bent en waar je nu staat. Soms zit je gewoon niet goed in je vel of heb je een ziekte die met de huidige gezondheidszorg niet op te lossen is en zijn energetische behandelingen, gecombineerd met bloesemtherapie een antwoord op je vragen. Soms heb je een droom die alsmaar terugkomt en waar je uitleg over wilt. Ik nodig je uit om eens een kijkje te nemen en te zien waar het je brengt.

Ik ben Hannie Fassotte. Ik heb 10 jaar als verpleegkundige in algemene en psychiatrische ziekenhuizen gewerkt. Sinds 1984 heb ik een praktijk voor alternatieve gezondheidszorg. Mijn 4-jarige HBO-opleiding tot natuurgeneeskundig-energetisch therapeut heb ik gevolgd op het Johan Borgman College in Utrecht. Momenteel ben ik lid van net netwerk Alternatieve Geneeswijzen Nieuwegein, waarin alle alternatieve therapeuten elkaar ontmoeten en onderling kennis uitwisselen.